ДЕЛ ОД НАШИТЕ УСЛУГИ :

I.    ШИРОКА ПОНУДА НА ОПРЕМА И МАТЕРИЈАЛИ ЗА ГРЕЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА, ОД РЕНОМИРАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ


1.    ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ ( MITSUBISHI ELECTRIC, GREE )
•   МУЛТИСПЛИТ КЛИМА УРЕДИ
•    СТАНДАРДНИ ИНВЕРТЕР СПЛИТ УРЕДИ

2.    ТОПЛИНСКИ ПУМПИ ( MITSUBISHI ELECTRIC, GREE ) 
-    ВОЗДУХ-ВОДА ( Сплит или моноблок )
-    ВОДА-ВОДА

3.    ВЕНТИЛОКОНВЕКТОРИ И РАДИЈАТОРИ  
•    ВЕНТИЛКОНВЕКТОРИ ( SABIANA )
-    ПАРАПЕТНИ (Carisma CRC, CFR)
-    ВИСОКОЗИДНИ ( Carisma Fly)
-    КАСЕТНИ
-    КАНАЛСКИ
-    ПОДНИ-ЛИНИСКИ
•   РАДИЈАТОРИ( GLOBAL , VAILLANT )
-    ПАНЕЛНИ
-   АЛУМИНИУСКИ

4.    БОЈЛЕРИ И ОПРЕМА  ( SUNSYSTEM, CENTROMETAL )

5.    ЕЛЕКТРИЧНИ ГРЕАЛКИ И КАЛОРИФЕРИ ( VAILLANT )

6.    КОТЛИ (CENTROMETAL, VAILLANT )
•    ЕЛЕКТРИЧНИ КОТЛИ
•    КОТЛИ НА ДРВА
•    КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ
•    КОТЛИ НА ПИРОЛИЗА
•    КОТЛИ НА ТЕЧНО ГОРИВО
•    КОТЛИ НА ГАС

7.    ТЕРМОСТАТИ И КОНТРОЛОРИ ( SALUS )
 •   БЕЖИЧНИ ТАЈМЕРИ / ТЕРМОСТАТИ
•    ЖИЧНИ ТАЈМЕРИ/ ТЕРМОСТАТИ


II.    КАТАЛОЗИ И ПОЈАСНУВАЊА ЗА ОПРЕМАТА
ЛИНКОВИ:

https://www.mitsubishielectric.com/en/index.html

http://www.gree.com.mk/index.php/za-nas

https://www.salus-controls.eu/

https://www.vaillant.hr/krajnji-korisnici/proizvodi/svi-proizvodi/

https://burnit.bg/sr/


III.    МОНТАЖА И СЕРВИС НА ОПРЕМА ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА

Монтажа на опремата во соработка со партнерските фирми: Ведас, Микимонт,Термотерм, Термоснејк, Мобил Дооел и др.

НОВОСТИ

КредИтирање одобрЕНО ОД ЕВРОПСКА БАНКА СО 15-20% ПОВРАТ НА СРЕДСТВА од инвестицијаТА ЗА ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНЕРГИЈА.

 

Програмaта за Финансирање на Зелената Економија (GEFF) на Европската Банка за Обнова и Развој, во Западен Балкан обезбедува финансии за секторот за домување како и за бизниси кои обезбедуваат енергетска ефикасност и енергетски обновливи производи и услуги за домаќинствата.

Инвестирајќи во зелената економија, користа ја имате Вие, економијата и животната средина.

За домаќинствата

  • Намалена потрошувачка на енергија преку вградување на енергетски ефикасни технологии со високи перформанси
  • Зголемен семеен буџет преку намалени  трошоци
  • Подобра сигурност на опремата
  • Поудобни домови
  • Зголемена вредност на недвижнини
  • Зачувување на скапоцените природни ресурси
  • Намалување на загадувањето
  • Поздрава околина

За околината

https://ebrdgeff.com/macedonia/mk/

 

 ГАЛЕРИЈА

1.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg Nadvoresna_Zubadan_PUHZ-SHW112_Kocani.jpg Vnatresna_montirana.jpg

 

Copyright © 2022 Toplinski Pumpi. All Rights Reserved. 2018 Web Design & Develop by Elco.